CONTACT 06 46 22 42 35

PLEASE CONTACT ME AT +31 6 46 22 42 35
1/3
AANGENAAM

Rik Blokland, creative director. Een jaartje of 20 actief in de reclame met art direction, (web)design, crossmediaal concept, creative direction en creatieve strategie. Ik ben flexibel in te huren voor een slim idee, een crossmediaal concept of welke andere communicatievraag dan ook.

 

Mijn kracht is snel tot de oplossing te komen, te overtuigen en te inspireren. Met een goed idee, perfect uitgevoerd. Mijn werk is regelmatig genomineerd en bekroond bij prijzenfestivals als Magneet, Accent, CEA Award (VS).

 

In mijn portfolio tref je veel campagnes voor het bouwen van merken en het werven van personeel. Ik vind het dan ook echt leuk om mens en merk samen te brengen.

 

Uiteraard ben ik thuis in alle denkbare middelen: online, print, tv, radio, acties, of internationale crossmediale campagnes.

 

WORKSHOPS, BRAINSTORMS

Naast reclamewerk geef ik communicatieadvies aan directies, HR-afdelingen en marketing-communicatiemanagers. Soms in de vorm van een workshop. Vaak is het eindproduct van dergelijke sessies een creatieve strategie, op basis waarvan een echt onderscheidende campagne kan worden gebouwd. Ik doe dat onder de noemer ‘The Creative Direction’.

 

NETWERK

Ik werk alleen òf samen met mijn netwerk van professionals als copywriters en creatieve bedrijven zoals filmproducers, webbouwers of mediabureaus.

 

PLEASED TO MEET YOU

Rik Blokland, creative director with broad international experience in (employer) branding and advertising. I can guide you towards determining your creative strategy, provide you with surprising concepts and realise a perfect production. In the execution of assignments from customers I operate by myself and sometimes I deploy other professionals and creative companies from my extensive network.

"IK BRENG ENERGIE MET SLIM, MOOI EN EFFECTIEF WERK."

 

I provide a boost of energy to your organisation, with smart, stylish and effective communication.

Bezoekadres: NEST
Laan van Kronenburg 14
1183 AS AMSTELVEEN
Download hier de leveringsvoorwaarden
PRIVACYVERKLARING - GDPR

Deze site plaatst cookies t.b.v. de functionaliteit.

This site does not gather or store any information.

Download hier overzicht awards/nominaties

Bezoekadres: NEST

Laan van Kronenburg 14

AMSTELVEEN

06 - 46 22 42 35

Postadres:

Nieuwe Karselaan 76

1182 BS AMSTELVEEN

 

KVK   52370992

  • YouTube Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

BTW  NL002096825B95