MAAR WAT KAN JIJ?

DURA VERMEER VRAAGT MENSEN DIE ECHT IETS KUNNEN
KLANT

Dura Vermeer is een van de meest toonaangevende bouwers van Nederland, met bekende, in het oog springende en vaak innovatieve projecten. Zoals het geheel klimaatneutrale gebouw voor Akzo Nobel langs de Amsterdamse Zuidas. Maar op de arbeidsmarkt ziet serieus talent ze vaak niet staan. Tijd om de bescheidenheid van zich af te schudden!

 

VERHAAL

Met het construct 'Dat we ... kunnen bouwen dat weten we wel. Maar wat kan jij?' zetten we Dura Vermeer neer als een zeer zelfbewuste organisatie die weet waar het heel goed in is. En die medewerkers zoekt die ook echt een grote bijdrage kunnen leveren aan de sterke ambities van het bedrijf.

 

MAKING OF

Met veel plezier gemaakt in een sterk team voor de vriendelijkste klant ever.

 
CREDITS

Bureau: Proof

Art: Rik Blokland

Copy: Martijn de Vreeze

Design: Marije Hagendoorn

RESULTAAT

De employer branding campagne 'Maar wat kan jij?' was het fundament onder een succsvolle recruitmentstrategie. "Dankzij de herkenbaarheid van het merk." Lees op Werf& alles over deze case.

‚Äč

Winnaar Gold Award bij Employer Branding Management Awards in London, 2018.

ENGLISH

Dura Vermeer is one of the most succesfull construction companies in The Netherlands. With lots of well-known and often very innovative projects. But: professionals and talent do not see this.

Bezoekadres: NEST

Laan van Kronenburg 14

AMSTELVEEN

06 - 46 22 42 35

Postadres:

Nieuwe Karselaan 76

1182 BS AMSTELVEEN

 

KVK   52370992

  • YouTube Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

BTW  NL002096825B95