RESULTAAT

In het eerste half jaar van de campagne 28.000 unieke sitebezoekers die gemiddeld 12,5 (!) minuten bleven kijken. Binnen het OM wordt het thema 'Wordt Vervolgd' meteen omarmd. Het is een vast onderdeel van interne communicatie en relatie-communicatie.

 

AWARD

Magneet beste website 2012,

nominatie Accent 2012

KLANT

Wat doet een Officier van Justitie nou precies? In stoffige wetboeken neuzen? Of is hij de spin in een internationaal web van intelligente misdaadbestrijders? Het laatste natuurlijk, en dat wordt geïllustreerd in een spannend crossmediaal vervolgverhaal.

 

VERHAAL

Onder het motto 'Wordt Vervolgd' worden 3 zaken verteld in telkens 2 middelen die elkaar aanvullen. Eerst een geschreven verhaal in de stijl van een literaire thriller. Deze eindigt met een cliffhanger die je uitnodigt naar de website te gaan. Hier kom je middenin een Krimi-video. Over thema's als internationale drugshandel, cybercrime en kunstfraude.

 

MAKING OF

Geschoten op diverse internationaal ogende locaties in Amsterdam.

 

CREDITS

Concept, creative direction: Rik Blokland

Art direction, regie: Geert Nijmolen

Copy: Hans Adelaars

Fotografie, film: Emilio Brizzi

2012-heden
 
EEN CROSS-MEDIAAL VERVOLGVERHAAL

OPENBAAR MINISTERIE

ENGLISH

Recruitment campaign for the Dutch Public Prosecution Service. Three fictional cases were presented in both print and video as a cross medial concept and dealt with the work of a Public Prosecutor; a highly effective campaign..

Bezoekadres: NEST

Laan van Kronenburg 14

AMSTELVEEN

06 - 46 22 42 35

Postadres:

Nieuwe Karselaan 76

1182 BS AMSTELVEEN

 

KVK   52370992

  • YouTube Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

BTW  NL002096825B95